Izjava o privatnosti

 

Magnet d.o.o. Opatija  (u nastavku Magnet, mi, naše, nama, nas, naša) je vlasnik web stranice www.magnet-net.eu  (u nastavku: web stranica). Ova izjava o privatnosti kreirana je kako bismo vam pokazali da brinemo o privatnosti naših korisnika te da se možete informirati o načinima skupljanja i obrade osobnih podataka na ovoj web stranici.

Molimo vas da ovu Izjavu pročitate pažljivo kako biste saznali kako skupljamo, obrađujemo, štitimo ili na bilo koji drugi način koristimo vaše osobne podatke.

 

Službenik za zaštitu podataka

Magnet je  registriran u Republici Hrvatskoj. Imenovali smo službenicu za zaštitu podataka, Snježau Boyd kako biste ju mogli kontaktirati radi bilo kakvih pitanja ili pritužbi vezanih uz našu politiku privatnosti ili rukovanje osobnim podacima. Službenicu za zaštitu podataka možete kontaktirati na

telefon: +385 51 701 036 ili poštom. Adresa: Magneet d.o.o. Opatija, Ul.Andrije Štangera 19, 51410 Opatija.

 

Prikupljanje podataka

Osobni podatak jest svaki podatak koji se odnosi na pojedinca pomoću čiji se identitet može utvrditi.

Osoba se može identificirati izravno ili neizravno putem podataka kao što su ime, identifikacijski broj, podaci o lokaciji, mrežni identifikator ili uz pomoć jednog ili više čimbenika svojstvenih za genetski, fizički, mentalni, fiziološki, ekonomski, kulturni ili socijalni identitet.

Vaše osobne podatke prikupljamo samo kada nam svojom voljom date takve informacije., putem “Kontakt” obrasca, a ostale podatke koje nam eventualno dostavite u kasnijoj komunikaciji radi zajedničke suradnje ne objavljujemo na našoj web stranici i pohranjeni su na našem uređaju za vrijeme trajanja zajedničke suradnje, ili dok ne zatražite da ih obrišemo. 

Nadalje, neosobne informacije i podaci mogu se automatski prikupljati putem naših Internet servera ili korištenjem „kolačića“. Našu politiku o kolačićima možete pročitati na našoj naslovnoj stranici.

Također možemo prikupljati informacije kako je našem Servisu pristupljeno i kako je korišten  („Upotreba podataka“). Ovi  upotrebljeni podaci mogu uključivati ​​informacije kao što su adresa računala internetskog protokola (npr IP adresa), vrsta pretraživača, verzija preglednika na stranicama naše usluge koje posjećujete, najpopularnije ključne riječi koje korisnike vode do naše stranice, datum i vrijeme vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstven identifikator uređaja i ostale dijagnostičke podatke.

 

Obrada podataka

Podatke dobivene o vama koristimo u jednu ili više navedenih svrha:

  • Pružanje i održavanje usluge

  • Radi uspostave primarnog kanala komunikacije s vama;

  • Da vas možemo obavijestiti o promjenama svojih usluga i aktivnostima slanjem e-poruka (koje se tiču povremenog primanja vijesti – ako to želite);

  • Da vam možemo omogućiti da sudjelujete u interaktivnim značajkama naše usluge, ako seza to odlučite;

  • Za pružanjepodrške korisnicima;

  • Da možemo napraviti analizuili prikupiti vrijedne informacije kako bi se mogle poboljšati naše usluge i aktivnosti;

  • Da možemo pratiti upotrebu usluge;

  • Za otkrivanje, sprečavanje i rješavanje tehničkih problema;

  • Za ispunjavanje zakonskih obveza (na primjer: podaci za izdavanje računa ili upis u knjigu članova).

 

Poveznice s trećim stranama

Na našoj web stranici ne nudimo niti pružamo usluge ili proizvode trećih strana, ali vam nudimo mogućnost (linkove) da možete posjetiti njihove stranice. Kod ulaska na njihove stranice, molimo da pročitate njihova objavljena pravila privatnosti.  Mi nismo odgovorni za djelovanje tuđih web stranica.  

 

Uporaba kolačića

Kako biste saznali kako koristimo kolačiće, molimo pročitajte našu obavijest o uporabi kolačića na našoj naslovnoj stranici ili u nastavku.

 

Zaštita podataka

Kako bismo zaštitili osobne podatke koje šaljete preko ove web stranice, koristimo fizičke, tehničke i organizacijske mjere sigurnosti. Neprestano nadograđujemo i testiramo našu sigurnosnu tehnologiju. Ograničavamo pristup Vašim osobnim podacima samo onim zaposlenicima koji trebaju znati te informacije kako bi Vam pružili usluge. Osim toga, educiramo naše zaposlenike o važnosti povjerljivosti podataka te čuvanju privatnosti i zaštiti Vaših podataka.

Sigurnost vaših podataka je važna za nas, ali imajte na umu se da nema načina za prijenos preko Interneta, ili način elektronske pohrane koji je je 100% siguran. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost.

 

Pohrana, prijenos i rok čuvanja podataka

Svi podaci su pohranjeni u bazama podataka i repozitorijima Wix kompanije čiji se servis poslužitelji nalase u Sjedinjenim Američkim Državama,  Europi (uključene Litva, Njemačka i Ukrajina), i Izraelu. WIX.com sudjeluje i potvrdio je (certificiran je) svoju usklađenost s pravni m okvirima zaštite privatnosti između U.S.-E.U. I U.S.-Švicarka. Više o tome možete pročitati na (https://www.wix.com/about/privacy).

Vaše podatke koje smo prikupili putem ove web-stranice i koristimo ih radi daljnje komunikacije putem primarnog komunikacijskog kanala (e-mail), ili radi vođenja evidencije članova, čuvamo na našim Uređajima u Hrvatskoj.

Ako se nalazite izvan Hrvatske i odabrali ste prenjeti informacije nama, imajte na umu da smo prijenos podataka, uključujući osobne podatke izvršili i u Hrvatsku i tu ih obradili.

Vaš prihvaćanje naših Pravila o privatnosti, nakon čega slijedi i vaša dostava takvih podataka predstavlja vaš pristanak na taj prijenos i pohranu podataka kako je prije navedeno.

Vaše osobne podatke čuvamo i štitimo za vrijeme trajanja Vašeg poslovnog odnosa s nama. Osobne podatke koje ste nam dali u poslovne svrhe čuvamo u skladu sa Zakonskim odredbama vezanim uz čuvanje poslovne/knjigovodstvene arhive. Osobne podatke koje ste nam dali tijekom tekuće godine u svrhu kontaktiranja, redovito brišemo u prosincu iduće godine (ukoliko niste zatražili da budete na listi primatelja povremenih informacija o našim aktivnostima).  Ukoliko ste zatražili (dali pristanak) da budete na listi primatelja povremenih informacija o našim aktivnostima, vaše podatke obrisati ćemo na vaš zahtjev.

 

Sigurnost podataka

Sigurnost vaših podataka je važna za nas, ali imajte na umu se da nema načina za prijenos preko Interneta, ili način elektronske pohrane koji je je 100% siguran. Dok nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost.

 

Prava pojedinaca

Ako želite znati posjedujemo li i obrađujemo Vaše osobne podatke, ili ako želite pristupiti osobnim podacima koje imamo o vama, molimo Vas da nas kontaktirate.

Također možete zahtijevati informacije o: svrsi obrade podataka, kategorijama osobnih podataka pod obradom; tko je još izvan našeg poduzeća primio Vaše osobne podatke od nas; koji je izvor osobnih podataka (ako ih niste izravno dali nama); i kako dugo ćemo čuvati podatke. Imate pravo na ispravak osobnih podataka koje posjedujemo ako su oni netočni. Također možete, uz određene iznimke, zatražiti da izbrišemo Vaše podatke ili prestanemo s njihovom obradom. Možete tražiti da prestanemo koristiti Vaše osobne podatke u svrhe povremenog obavještavanja o našim aktivnostima. U mnogim državama imate pravo poslati pritužbu nadležnom tijelu za zaštitu podataka ako niste zadovoljni načinom kako postupamo s Vašim osobnim podacima. Ako je tehnički izvedivo, mi ćemo Vam, na temelju Vašeg zahtjeva, poslati Vaše osobne podatke.

Ako nam podnesete zahtjev za slanje Vaših osobnih podataka, udovoljiti ćemo vašem zahtjevu besplatno. Ako ne možemo udovoljiti Vašem zahtjevu u razumnom roku, obavijestit ćemo Vas o datumu kada ćemo udovoljiti zahtjevu. Ako iz nekog razlog na možemo ispuniti Vaš zahtjev, poslat ćemo Vam objašnjenje o tome zašto nismo udovoljili Vašem zahtjevu.

 

Obavješćivanje o povredi osobnih podataka

U slučaju povrede osobnih podataka obavijestit ćemo Vas i nadležno nadzorno tijelo  porukom e-pošte u roku 72 sata o vrsti i obimu povrede, obuhvaćenim podacima, eventualnom utjecaju na naše usluge i našim planiranim mjerama za osiguranje podataka i ograničenje bilo kakvih štetnih učinaka po pojedince.

Obavijest o povredi Vam nećemo poslati u slučaju:

  • ako postoje tehničke i organizacijske mjere zaštite (poput enkripcije) koje su primijenjene na osobne podatke pogođene povredom osobnih podataka, pa su podaci  nerazumljivi bilo kojoj osobi koja im nije ovlaštena pristupiti;

  • ako smo poduzeli naknadne mjere kojima se osigurava da više nije vjerojatno da će doći do visokog rizika za prava i slobode pojedinaca;

  • ako bi to iziskivalo nerazmjeran napor ( u tom slučaju ćemo Vas obavijestiti putem sredstava javnog obavješćivanja ili slične jednako djelotvorne mjere).

Povreda osobnih podataka znači povredu sigurnosti koja vodi do nenamjernog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neautoriziranog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, čuvaju i obrađuju u vezi s nuđenjem naših usluga.

 

Vaša privola

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti.

 

Promjene naše politike privatnosti

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi.

Ova politika privatnosti je zadnji put izmijenjena 25.05.2018.godine.

 

Pravo na pritužbu nadležnom tijelu

U bilo kojem trenutku možete poslati pritužbu nadzornom tijelu u vezi našeg skupljanja i obrade Vaših osobnih podataka. U Republici Hrvatskoj pritužbu možete podnijeti Agenciji za zaštitu osobnih podatka (AZOP).

 

Kolačići (Cookies) 

 

Vlasnik ove stranice je Magnet d.o.o. Opatija, Ul.Andrije Štangera 19 (u nastavku: Magnet, mi, nas, naš, naše, nama).

 

Uvod

 

Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Kolačići su mala količina informacija koje se spremaju na Vaše računalo, tablet ili mobitel (u nastavku: Uređaj).  Ova web stranica koristi kolačiće kako bi mogla kvalitetno funkcionirati i unapređivati se u svrhu poboljšavanja vašeg iskustva pregledavanja, no oni ne prikupljaju osobne podatke već samo statističke podatke o skupini ljudi čiji se identitet ne može utvrditi.

 

Osobni podaci prikupljaju se samo putem obrasca na web stranici koje ste svojevoljno upisali i proslijedili nama kako bi mogli koristiti međusobni kanal komunikacije u skladu s našom Politikom privatnosti čije prihvaćanje ste prihvatili slanjem popunjenog obrasca. 

 

Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

 

 

Što je kolačić?

 

Kolačić je malena tekstualna datoteka koja se automatski sprema na uređaj kada posjetite određenu web stranicu. Na taj se način internetskoj stranici koja je poslala kolačić ili internetskoj stranici koja prepoznaje pohranjeni kolačić omogućava da "zapamti" Vaš Uređaj.

Takvim "pamćenjem" postižu se različite funkcije. Omogućava se efikasna navigacija unutar web stranice, pamte se Vaše postavke (npr. jezik) za buduće posjete web stranice te se općenito nadograđuje njezina kvaliteta i atraktivnost. Ukratko, stranici se omogućava da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. U tom pogledu, kolačićima se omogućuje da su reklame koje se prikazuju na internetu vezane uz vaše potrebe i interese.

Postoje različite vrste kolačića, a dijelimo ih u dvije glavne skupine:


(i) Prema pošiljatelju kolačića:

  • Vlastiti kolačići (first-party cookies) – kolačići koji se Vašem Uređaju dostavljaju od strane naše web stranice;

  • Kolačići treće strane (third party cookies) – kolačići koji se Vašem Uređaju dostavljaju od web stranice koja je drugačija od stranice koju ste posjetili.


(ii) Prema vremenu pohrane

  • Kolačići sesije – kolačići koji se automatski brišu nakon što zatvorite preglednik (browser);

  • Trajni kolačići – kolačići koji ostaju pohranjeni na Uređaju do isteka određenog roka. Oni omogućuju prepoznavanje Vašeg uređaja prilikom sljedećeg posjeta web stranice.

 

Korištenje kolačića na ovoj web stranici

 

Web stranica  koristi sljedeće vrste kolačića:

 

(i) Tehnički kolačići – radi se o kolačićima koji su nužno potrebni kako bismo Vam pružili uslugu koju ste zatražili te kako bi naša web stranica uopće bila operabilna.

(ii) Analitički kolačići – radi se o kolačićima koji prate statističku posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

(iii) Funkcionalni kolačići – radi se o kolačićima koji omogućavaju da Vas naša stranica prepozna te zapamti Vaše postavke kad ju ponovno posjetite (npr. jezik stranice)

 

U slučaju da se primjenom kolačića obrađuju neki Vaši osobni podaci, našu obradu temeljimo na neophodnosti posjedovanja podataka radi ispunjenja ugovora kojeg je ispitanik obrade stranka ili zaštite naših legitimnih interesa za optimalnim i efikasnim funkcioniranjem web stranice.

 

Ova web stranica djeluje putem wix.com servisa na čijoj stranici  (https://support.wix.com/en/article/cookies-and-your-wix-site) je objavljeno koji kolačići se koriste u svrhu funkcioniranja naše web stranice, kako slijedi:

 

Postoje dvije vrste kolačića:

 

Sesija ((kratkotrajni/privremeni) kolačić: Ovi se kolačići brižu nakon što ste zatvorili preglednik i ne prikupljaju informacije s vašeg Uređaja. Oni obično spremaju informacije u formi procesnih podataka koje nisu osobnog karaktera (putem kojih na možete biti identificirani).  

Trajni (Trajni ii pohranjeni) kolačići: Ovi kolačići se spremaju na vaš Uređaj dok ne nestanu (na primjer, postavljeni su do određenog datuma) ili dok ih ne obrišete. Ovi kolačići se koriste da prikupljaju informacije o korisniku, kao što se web-pretraživačke navike ili korisničke sklonosti prema određenim sadržajima (stranicama).

 

Sljedeća tablica prikazuje koji kolačiće Wix smješta na Wix stranice slijedećim redoslijedom:

 

Naziv kolačića, vrijeme trajanja, svrha:

svSession

trajno

Identificira jedinstvene posjetitelje I prati sesije posjetitelja na web-lokaciji

hs

sesija

Sigurnost

XSRF-TOKEN

sesija

Sigurnost

smSession

trajno (dva tjedna)

Identificira prijavljene članove web-lokacije

TSxxxxxxxx (gdje je x zamijenjen nasumičnim izborom iz serije raznih brojeva i slova)

sesija

Sigurnost

TSxxxxxxxx_d (gdje je x zamijenjen nasumičnim izborom iz serije raznih brojeva i slova)

sesija

Sigurnost

RequestID

sesija

Prati akcije posjetitelja i mjeri izvedbe na web-lokaciji

 

 

 

Kako onemogućiti kolačiće?

 

Ako želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove, odnosno, može doći do ograničenja pojedinih funkcija stranica.

Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke Vašeg internetskog preglednika.

U nastavku je dana lista poveznica na kojima možete pronaći detaljnije informacije o promjeni postavki za pojedine preglednike:

Firefox:

https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox

Chrome: https://support.mozilla.org/hr/kb/Uklju%C4%8Divanje%20i%20isklju%C4%8Divanje%20kola%C4%8Di%C4%87a

Internet explorer

https://privacy.microsoft.com/hr-hr/privacystatement#maincookiessimilartechnologiesmodule

Safari

https://support.apple.com/hr-hr/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac ri

Opera

 https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy

 

Možete isključiti i usluge Google Analytics i Google AdWords za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa ( https://adssettings.google.com/authenticated?hl=hr ).

Detaljne informacije o Google Analytics, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

 

 

Dodatne informacije o kolačićima

 

Ako želite saznati više o kolačićima, dodatne informacije možete dobiti na sljedećim poveznicama:

 

 

Društvene mreže

 

Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na web stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.

 

 

Kako nas možete kontaktirati?

 

Stojimo Vam u svakom trenutku na raspolaganju da nas kontaktirate vezano uz obradu osobnih podataka od strane Magneta.

 

Stoga, u slučaju da:

  • Želite koristiti bilo koje od Vaših prethodno navedenih prava; ili

  • Općenito imate bilo kakva pitanja, primjedbe ili sugestije u pogledu obrade osobnih podataka

Slobodno nas kontaktirajte u bilo koje doba, i to koristeći sljedeće kontakt podatke

 

telefon: +385 51 701 036  

Magnet d.o.o. Opatija

51410  Opatija, Ul.Andrije Štangera 19       

Službenik za zaštitu osobnih podataka

 

Magnet  je imenovao službenika za zaštitu osobnih podataka, Snježanu Boyd, koju možete izravno kontaktirati na gore navedenoj adresi i kontakt telefonu.

 

Promjene obavijesti o privatnosti

 

U svrhu usklađenja s zahtjevima GDPR-a i drugih primjenjivih propisa, ova Obavijest o privatnosti je ažurirana i izmijenjena u prosincu 2018.godine.

U slučaju promjene ili ugradnje novih procesa obrade osobnih podataka izmjena odnosno dopuna verzije ove Obavijesti biti će objavljena na stranici Magneta odmah po donošenju iste.

U slučaju da značajnih izmjena, o tome ćemo Vas jasno i pravovremeno obavijestiti kako biste mogli iste mogli proučiti, te samostalno odlučiti hoćete li nastaviti koristiti usluge Udruge. Ovisno o vrsti obrade osobnih podataka, obavijest će biti objavljena na internetskoj stranici Udruge ili ćemo Vas izravno kontaktirati (npr. putem email-a).  

 

Privacy Policy and cookies

 

Effective date: (last change) 18.12.2019.

 

Magnet d.o.o. Opatija (our web site operates on www:magnet-net.eu.)

 

This page informs you of our policies regarding the collection, use, and disclosure of personal data when you use our Service and the choices you have associated with that data. Our Privacy Policy for Magnet is created with the help of the Free Privacy Policy website.

 

We use your data to provide and improve the Service. By using the Service, you agree to the collection and use of information in accordance with this policy. Unless otherwise defined in this Privacy Policy, terms used in this Privacy Policy have the same meanings as in our Terms and Conditions, accessible from www.magnet-net.eu.

 

Information, Collection And Use

We collect several different types of information for various purposes to provide and improve our Service to you.

 

Types of Data Collected

Personal Data

While using our Service, we may ask you to provide us with certain personally identifiable information that can be used to contact or identify you ("Personal Data"). Personally identifiable information may include, but is not limited to:

  • Email address

  • Cookies and Usage Data

 

Usage Data

We may also collect information how the Service is accessed and used ("Usage Data"). This Usage Data may include information such as your computer's Internet Protocol address (e.g. IP address), browser type, browser version, the pages of our Service that you visit, the time and date of your visit, the time spent on those pages, unique device identifiers and other diagnostic data.

  

Tracking & Cookies Data

We use cookies and similar tracking technologies to track the activity on our Service and hold certain information.

Cookies are files with small amount of data which may include an anonymous unique identifier. Cookies are sent to your browser from a website and stored on your device. Tracking technologies also used are beacons, tags, and scripts to collect and track information and to improve and analyze our Service.

You can instruct your browser to refuse all cookies or to indicate when a cookie is being sent. However, if you do not accept cookies, you may not be able to use some portions of our Service.

Examples of Cookies we use:

  • Session Cookies. We use Session Cookies to operate our Service.

  • Preference Cookies. We use Preference Cookies to remember your preferences and various settings.

  • Security Cookies. We use Security Cookies for security purposes.

 

 

 

There are two types of cookies:

Session (Transient) cookies: These cookies are erased when you close your browser, and do not collect information from your computer. They typically store information in the form of a session identification that does not personally identify the user.

Persistent (Permanent or Stored) cookies: These cookies are stored on your hard drive until they expire (i.e. the are based on a set expiration date) or until you delete them. These cookies are used to collect identifying information about the user, such as Web surfing behavior or user preferences for a specific site.

Take a look at the table below to view which cookies Wix places on Wix sites:

In order:  Cookie name, Life span, Purpose:

svSession

Persistent

Identifies unique visitors and tracks a visitor’s sessions on a site

hs

Session

Security

XSRF-TOKEN

Session

Security

smSession

Persistent (Two weeks)

Identifies logged in site members

TSxxxxxxxx (where x is replaced with a random series of numbers and letters)

Session

Security

TSxxxxxxxx_d (where x is replaced with a random series of numbers and letters)

Session

Security

RequestID

Session

Track visitor behavior and measure site performance

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

 

Use of Data

“Galerija-Atelijer Zana-Boyd” uses the collected data for various purposes:

  • To provide and maintain the Service

  • To notify you about changes to our Service

  • To allow you to participate in interactive features of our Service when you choose to do so

  • To provide customer support

  • To provide analysis or valuable information so that we can improve the Service

  • To monitor the usage of the Service

  • To detect, prevent and address technical issues.

 

Transfer Of Data

Your information, including Personal Data, may be transferred to — and maintained on — computers located outside of your state, province, country or other governmental jurisdiction where the data protection laws may differ than those from your jurisdiction.

If you are located outside Croatia and choose to provide information to us, please note that we transfer the data, including Personal Data, to Croatia and process it there.

Your consent to this Privacy Policy followed by your submission of such information represents your agreement to that transfer.

 

Disclosure Of Data

Legal Requirements

Magnet may disclose your Personal Data in the good faith belief that such action is necessary to:

  • To comply with a legal obligation

  • To protect and defend the rights or property of Galerija-Atelijer Zana-Boyd

  • To prevent or investigate possible wrongdoing in connection with the Service

  • To protect the personal safety of users of the Service or the public

  • To protect against legal liability

 

Security Of Data

The security of your data is important to us, but remember that no method of transmission over the Internet, or method of electronic storage is 100% secure. While we strive to use commercially acceptable means to protect your Personal Data, we cannot guarantee its absolute security.

 

Service Providers

We may employ third party companies and individuals to facilitate our Service ("Service Providers"), to provide the Service on our behalf, to perform Service-related services or to assist us in analyzing how our Service is used.

These third parties have access to your Personal Data only to perform these tasks on our behalf and are obligated not to disclose or use it for any other purpose.

 

Links To Other Sites

Our Service may contain links to other sites that are not operated by us. If you click on a third party link, you will be directed to that third party's site. We strongly advise you to review the Privacy Policy of every site you visit.

We have no control over and assume no responsibility for the content, privacy policies or practices of any third party sites or services.

 

Children's Privacy

Our Service does not address anyone under the age of 18 ("Children").

We do not knowingly collect personally identifiable information from anyone under the age of 18. If you are a parent or guardian and you are aware that your Children has provided us with Personal Data, please contact us. If we become aware that we have collected Personal Data from children without verification of parental consent, we take steps to remove that information from our servers.

 

Changes To This Privacy Policy

We may update our Privacy Policy from time to time. We will notify you of any changes by posting the new Privacy Policy on this page.

We will let you know via email and/or a prominent notice on our Service, prior to the change becoming effective and update the "effective date" at the top of this Privacy Policy.

You are advised to review this Privacy Policy periodically for any changes. Changes to this Privacy Policy are effective when they are posted on this page.

 

Contact Us

If you have any questions about this Privacy Policy, please contact us:

 

Right to lodge a complaint

You have right to lodge a complaint any time to the Agency for personal data protection of Republic Croatia too.

Sva prava zadržana, © 2017 by Snjezana Boyd

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now